Hlavní obsah

S nožem v ruce přepadl benzinku

Právo, Novinky, Miloslav Hradil
Dub nad Moravou

Neznámý maskovaný lupič ozbrojený nožem přepadl ve čtvrtek odpoledne prodejnu benzínové čerpací stanice v Dubu nad Moravou na Olomoucku. Odnesl si zatím neupřesněný finanční obnos. Policie po něm zahájila pátrání.

Foto: Profimedia.cz

Neznámý muž přepadl s nožem v ruce benzinku v Dubu nad Moravou

Článek

"K loupeži došlo krátce před 16. hodinou. Lupič držel v ruce starý lovecký nůž s čepelí dlouhou asi 20 centimetrů, kterým ohrožoval obsluhu a opakovaně požadoval peníze.

Nakonec si je sám vzal z šuplíku za pultem, když přitom jednou rukou držel obsluze nůž pod krkem. Pak rychle odešel směrem k ulici Brodecká,“ Právu v pátek olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová.

Pachatelem byl podle ní muž vysoký asi 175 cm, hubené postavy, ve věku kolem 20 až 25 let. Přes hlavu měl kapuci, na očích velké tmavé sluneční brýle s černými obroučkami. Na sobě měl riflové kalhoty, na přední straně vyšoupané, a pruhovanou mikinu s kapucí a zapínáním na zip v barvě hnědé a béžové.

Ke zranění naštěstí nedošlo. "Policie žádá občany, kteří v uvedenou dobu byli v blízkosti benzínové stanice a viděli podezřelého muže a dosud neposkytli výpověď policii, aby volali na linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám