Hlavní obsah

Chodkyně nepřežila srážku s automobilem

Novinky, Policie ČR, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravsko

V pátečních brzkých ranních hodinách vyjížděli policisté společně s rychlou záchranou službou ke smrtelné dopravní nehodě ve Sviadnově u Frýdku-Místku. Pětačtyřicetiletou chodkyni srazil dvacetiletý řidič. Žena na místě zemřela.

Článek

Mladík, který jel ve Škodě Pick-Up směrem z Ostravy na Frýdek-Místek, pravděpodobně upadl do mikrospánku. Dostal se přitom do protisměru a najel na chodník. Levou částí vozidla narazil zezadu do chodkyně, kterou náraz odhodil do příkopu. Auto poté ještě pokračovalo několik metrů v protisměru, než se definitivně zastavilo.

Žena nehodu podle tiskového mluvčí Ivana Žurovce nemohla přežit. Utrpěla mnohačetná velice závažná zranění, kterým namístě podlehla. Zasahující lékaři již pacientce nedokázali pomoci.

U mladíka byla bezprostředně po nehodě provedena dechová zkouška, která vyloučila přítomnost alkoholu. I přesto byl vyšetřovatelem obviněn z trestného činu ublížení na zdraví, za což mu hrozí až pět let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám