Hlavní obsah

Hromadná nehoda blokovala dálnici D1

Novinky, Jaroslav Soukup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnici D1 ve směru na Brno zablokovala ve středu odpoledne hromadná nehoda. U Mirošovic na 20. kilometru se postupně srazilo sedm aut. Tři lidé byli lehce zraněni. Na dálnici se za nehodou vytvořila asi 13kilometrová kolona. Zhruba po dvou hodinách byla komunikace zprůjezdněna.

Foto: René Volfík, ČTK

Článek

Podle informací ÚAMK došlo ke srážce sedmi vozidel na 20. kilometru ve směru na Brno. "Ve 14:52 jsme dostali oznámení o nehodě. Tři lidé byli lehce zraněni, dva z nich jsou polské národnosti. Dvěma vozy byli všichni převezeni do nemocnice v Říčanech," řekl Novinkám Petr Mach ze středočeské záchranné služby.

"Auta havarovala na mokré vozovce, přehnala se tady prudká bouře," řekl operační důstojník z mirošovického dálničního oddělení. 

Částečně zablokovaný byl levý jízdní pruh a neprůjezdný byl odstavný pruh. Doprava v místě kolabovala, vozy projížděly jen velmi zvolna. Kolona automobilů se táhla do vzdálenosti 13 kilometrů. Zhruba o půl osmé večer byla dálnice zprůjezděna.

Ještě před touto srážkou se stala nehoda na 24. kilometru ve směru na Brno. Také za ní se tvořily kolony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám