Hlavní obsah

Ve vyhořelém autě bylo torzo lidského těla

Právo, Jindra Pašková
Domažlice

Vyhořelý vrak na Domažlicku vydal mrtvé tělo. Zda jde o sebevraždu nebo cizí zavinění, má osvětlit nařízená soudní pitva a znalecké expertízy. Další člověk uhořel ve čtvrtek dopoledne v v klatovském bytě.

Článek

"Škoda Fabia s ohořelým lidským torzem stála na cyklostezce mezi obcemi Smolov a Karlova Huť. Tam jej ve středu objevil při sečení trávy zaměstnanec městského úřadu na Domažlicku,“ informovala  mluvčí domažlické policie Vladislava Čejková. Více se policie k případu nevyjádřila.

Podle zjištěných informací Práva jde s největší pravděpodobností o sebevraždu. Živnostník z Plzeňska tak zřejmě řešil dluhy, rodinné a další problémy. Zcela vyhořelé auto stálo u lesíka, žárem ohně je poznamenán i okolní prostor.

Seniorka podlehla plamenům

Smrt v plamenech našla také seniorka, která uhořela v bytě v Klatovech. Lékař záchranné služby konstatoval smrt. Nešťastná událost se stala ve čtvrtek před 11. hodinou v ulici Na Chmelnici.

"Hlášen byl požár bytu ve 3. patře, uvnitř ale hořelo jen oblečení na ženě,“ informovala mluvčí západočeských hasičů Alena Marešová.

Podle záchranářů šlo o ženu mezi 80 a 90 roky. "Utrpěla těžké popáleniny, prakticky uhořela,“ potvrdila mluvčí záchranné služby Lenka Ptáčková.

Od čeho se oblečení na důchodkyni vzňalo, je předmětem dalšího šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám