Hlavní obsah

Policie v Brně dopadla hřbitovního znásilňovače

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nebezpečného násilníka se podařilo v úterý dopadnout brněnským policistům. Muž má mít na svědomí dvě přepadené a znásilněné ženy. Své oběti si vybíral v odlehlých místech brněnského Ústředního hřbitova. Informaci o zadržení Právu potvrdil dobře informovaný zdroj.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Agresor skončil po dopadení v policejní cele, kde ho v úterý odpoledne policisté podrobili výslechu a obvinili. Vyšetřovatelé už navrhli na násilníka uvalit vazbu, o které soud rozhodne v nejbližších hodinách.

„Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu znásilnění. V prvním případě byla jeho obětí téměř osmdesátiletá žena, druhá jeho oběť je ve věku okolo padesáti let,“ řekl Právu zdroj.

Podle policejních informací je zadrženým agresorem muž ve věku 55 let, který si již dříve odseděl ve vězení trest za znásilnění. Kriminalisté budou ještě prověřovat, zda se muž nedopustil dalších podobných doposud neobjasněných trestných činů.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám