Hlavní obsah

Lupiči si z klenotnictví odnesli šperky za 20 miliónů, policie kontroluje řidiče

Právo, Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Tři maskovaní a ozbrojení muži vyloupili ve čtvrtek dopoledne klenotnictví v Karlových Varech. Podle dostupných informací si odnesli šperky v přibližné hodnotě 20 miliónů korun. Policie kontroluje vozy na výjezdech z města.

Článek

„Na hlavních silničních tazích z města jsou nyní hlídky, které kontrolují projíždějící automobily,“ řekl Právu zástupce krajského policejního ředitele Jaromír Kníže. Podle informací Práva jsou policisté na silnicích ozbrojeni samopaly.

Trojice maskovaných mužů přišla do klenotnictví před jedenáctou hodinou dopoledne. V té době měl být v obchodě majitel a jeho těhotná manželka. Nikomu se ale nejspíš nic nestalo.

Pachatelé podle kriminalistů z místa pravděpodobně odjeli ve vozidle značky audi v combi provedení tmavé antracitové barvy, jehož registrační značka začíná na 2K6.

"Jedná se o tři muže oblečené v montérkových nebo jiných pracovních kombinézách,“ upřesnila Martina Kohoutková z krajského policejního ředitelství v Plzni. Doplnila, že policie kontroluje motoristy v Karlovarském a Plzeňském kraji.

Policie se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost, lidé mohou případné informace k události nahlásit na tísňové lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám