Hlavní obsah

Po kotrmelcích skončil vůz na dálnici D5 na střeše

– Beroun • Aktualizováno
Novinky, Petr Nový

Provoz na dálnici D5 směrem na Plzeň zkomplikovala ve středu dopoledne nehoda osobního automobilu na patnáctém kilometru. Auto po kotrmelcích zůstalo u dálnice na střeše. Uvnitř vozu byla zraněna žena, za karambolem se rychle vytvořila dlouhá kolona.

Článek

Na místě pomáhali hasiči a záchranáři z Berouna. Hasičské jednotky vyjížděly k nehodě tři minuty po desáté hodině. Na místě našli osobní automobil na střeše u dálnice. Zraněnou ženu vyprostili ještě před jejich příjezdem ostatní řidiči. Převzala si ji posádka záchranné služby.

"Paní utrpěla středně těžká poranění, převezena byla na traumatologii do pražské motolské nemocnice," řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Zatím není jasné, co bylo příčinou havárie. Dopravní policisté nehodu stále vyšetřují. Podle informací Novinek se automobil několikrát přetočil přes střechu, než zůstal ležet na střeše.

Na dálnici se ihned vytvořila několikakilometrovákolona vozidel a situaci zkomplikovalo i vyprošťování vraku, který hasiči na kola dostávali pomocí jeřábu.

Reklama

Výběr článků

Načítám