Hlavní obsah

Pod metro mohla ženu s dětmi dostat laktační psychóza

– Praha
Novinky, Petr Nový

Žena, která skočila v pondělí večer s malými dětmi pod metro ve stanici metra Anděl v Praze, je stále hospitalizována v motolské nemocnici. Její děti utrpěly při události lehčí zranění. Policisté na případu stále pracují, prověřují nyní možnost, že žena trpí tzv. laktační psychózou.

Foto: Policie ČR, Právo

Matka s dcerami skončila pod soupravu metra, není v ohrožení života.

Článek

Podle mluvčí motolské nemocnice Evy Jurinové má žena poraněné ledviny, její stav je vážný.  

Policisté ženu se dvěma dcerami, tříletou a dvouměsíční, hledali od nedělního večera. Pátrání skončilo před šestou hodinou večer v pondělí, kdy skočila i s dětmi pod metro ve stanici Anděl na trase B. Poté byli všechni tři převezeni do motolské nemocnice.

„Již během pondělního pátrání po ženě jsme měli poznatky od lékařů a psychologů o tom, že chování ženy vykazuje příznaky tzv. laktační psychózy. Proto v tomto okamžiku zadáváme zpracování znaleckých posudků v této oblasti,“ doplnil Hulan s tím, že případ zatím nebyl právně kvalifikován.

Manžel ženy a otec dívek viděl rodinu naposledy v neděli dopoledne. Po poledni s rodinou ještě mluvil po telefonu, ale když dorazil domů, už nikoho v domě nenašel. Večer se žena s dětmi našla za tragických okolností.

Foto: Policie ČR, Právo

Policie po matce a dětech pátrala celý den.

„Z dosavadního vyšetřování zatím nevyplynulo nic, co by nasvědčovalo spáchání trestného činu,“ řekl  mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Doplnil, že zatím kriminalisté případ vyšetřují jako mimořádnou událost v metru.

Rekonstrukce koupelny

Na rekonstrukci počítejte s minimálně osmi dny.

  • První dva dny zabere bourání starého jádra, další den se tvoří hrubá stavba.
  • Další dva dny počítejte s řešením elektriky a odpadů.
  • Montáž obkladů přichází na řadu zhruba šestý den.
  • Závěrečné zařizování koupelny je pak už třešinkou na dortu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám