Hlavní obsah

Žena, po níž policie celý den pátrala, skočila i s dcerami pod metro

Novinky, pst, alt, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští policisté od nedělní noci pátrali po třicetileté ženě, která v Praze zmizela se svými dvěma dcerami. Jedné z dívek jsou tři roky, druhé dva měsíce. V pondělí večer žena s dcerami skočila na pražském Andělu pod vůz metra. Ona i dívky přežily.

Foto: Policie ČR, Právo

Matka s dcerami skončila pod soupravu metra, není v ohrožení života.

Článek

Mluvčí pražské policie Tomáš Hulan Novinkám potvrdil, že se jedná o ženu, po níž se celý den pátralo.

"Byla to žena se dvěma dětmi, byly vyproštěny a odvezeny záchrannou službou," řekl Novinkám mluvčí dopravního podniku Ondřej Pečený.

"Žena má zhmožněný hrudník a břicho a poranění hlavy, holčičky mají drobné oděrky, jinak jsou v pořádku," řekla Novinkám mluvčí záchranky Jiřina Ernestová. Matka a dívky byly pod soupravou metra, odkud musely být vyproštěny. Byly odvezeny do motolské nemocnice. Žena není v ohrožení života.

Foto: Policie ČR, Právo

Policie po matce a dětech pátrala celý den.

 Žena skočila pod metro v 17.56, upřesnil mluvčí Pečený s tím, že provoz na trase B mezi Smíchovským nádražím a Florencí musel být zastaven na blíže neurčenou dobu.

Po rodině se pátralo celý den

Manžel ženy a otec obou dívek rodinu viděl naposledy v neděli dopoledne v bytě v Polenské ulici v Praze 9.

"Poté mu manželka ještě půl hodiny po poledni volala, aby přijel, protože se nemůže dostat do bytu, protože si zapomněla klíče," popsal odpoledne policejní mluvčí Tomáš Hulan. Když však muž dorazil, žena ani děti u dveří bytu nebyly.

"Policisté zjistili, že trojice byla hodinu po půlnoci viděna na Letné." sdělil odpoledne Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám