Hlavní obsah

Muž ubil partnerku k smrti

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Na protialkoholní záchytce a potom hned v policejní cele skončil 33letý muž, který ve čtvrtek odpoledne v Ostravě-Zábřehu pravděpodobně napadl svoji družku, která o hodinu později zemřela. Policie případ zatím vyšetřuje jako ublížení na zdraví s následkem smrti, nelze ale vyloučit, že na základě výsledku pitvy bude napadení nakonec kvalifikováno jako vražda.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

O případu informovala v pátek mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Muž podle ní svoji družku napadl kolem páté hodiny odpolední.

"Přivolaná lékařka zjistila při ohledání těla na místě činu stopy aktivního násilí v oblasti obličeje poškozené. Ve věci byla nařízena soudní pitva, která stanoví příčinu smrti 45leté ženy,“ řekla mluvčí.

Policie se o mrtvé ženě dozvěděla od záchranky, která byla na místě jako první.

"Podezřelý muž byl zadržen a umístěn k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici. Orientační dechová zkouška vykázala hodnotu přesahující dvě promile alkoholu,“ dodala Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám