Hlavní obsah

Senior se spletl, u Boleslavi najel na dálnici do protisměru a havaroval

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Pravděpodobně špatná orientace při výjezdu od hypermarketu způsobila ve čtvrtek vážnou nehodu, která se stala na rychlostní silnici R10 na Mladoboleslavsku. Starší řidič vyjel do protisměru a střetl se s jiným vozem. Po nehodě byl do nemocnice převezen letecky.

Článek

"Řidič vjel do protisměru u Mladé Boleslavi. Po několika stech metrech se srazil s jiným vozem. Kromě něho byla zraněna i spolujezdkyně a řidič druhého vozu,“ řekl mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

"Osmasedmdesátiletý muž utrpěl těžká zranění a byl v bezvědomí, záchranáři ho po ošetření předali leteckým záchranářům k transportu do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Jeho spolujezdkyně a žena z druhého vozu byly s lehkými zraněními transportovány na úrazovou ambulanci do Mladé Boleslavi," řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Řidič druhého osobního auta byl po ošetření a kontrole zdravotního stavu ponechán na místě. Podle jeho informací si řidič pravděpodobně spletl nájezd na silnici, když jel od hypermarketu. Provoz na frekventované hlavní silnici byl asi hodinu směrem na Prahu zastaven.

Reklama

Výběr článků

Načítám