Hlavní obsah

Sebevrah skočil pod kola rozjetého vlaku na Novojičínsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník nad Odrou
Aktualizováno

Pod kola jedoucího vlaku skočil v pátek po poledni šestapadesátiletý muž na Novojičínsku. Záchranáři, kteří vyjeli k místu tragédie bezprostředně po nahlášení události kolem jedné hodiny odpoledne, nemohli podle mluvčího záchranné služby Lukáše Humpla sebevrahovi už pomoci.

Článek

Muž skočil pod vlak ve stanici Jeseník nad Odrou. Policie má očité svědky, kteří viděli, jak muž v prostorách stanice skočil.

„Na místě jsme nalezli tašku, ve které byl list s informací, ať ten, kdo ji najde, zavolá na jedno číslo, a tomu, kdo se ozve na druhé straně, řekne, že muž nepřijde do práce, neboť skočil pod vlak,“ sdělila novojičínská policejní mluvčí Miroslava Michálková Šálková. Důvodem k sebevraždě měly být finanční problémy mrtvého, neboť v tašce byly kromě dopisu údajně i složenky a příkaz na nařízení exekuce.

Strojvůdce rozjetou soupravu okamžitě zastavil. Přivolaná posádka záchranné služby s lékařem vyslaná z Fulneku našla pod vagónem tělo bez známek života.

"Vyšetření ukázalo devastující poranění hlavy a mozku, které nebylo slučitelné se životem," sdělil mluvčí Humpl. Podle lékaře zemřel muž bezprostředně po střetu s jedoucím vlakem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám