Hlavní obsah

Mladík s dívkou popíjeli na skále v Praze, oba se zřítili

Novinky, Petr Nový
Praha

Romantické posezení na okraji skály v pražském Braníku se v noci na úterý proměnilo pro dva mladé lidi v boj o život. Své sehrála díra v plotě, alkohol a nevolnost, po které se mladý muž zřítil z okraje skály. Následně spadla i dívka. Oba skončili v nemocnici s těžkými zraněními.

Článek

„Mladík s dívkou seděli na kraji skály, kam se dostali dírou v plotě. Popíjeli alkohol a chlapci se udělalo špatně. Šel se ke kraji skály vyzvracet a přepadl dolů do Modřanské ulice. Dívka mu chtěla pomoci a také se zřítila do hloubky,“ řekla k případu mluvčí pražské policie Jolana Čílová.

Na místě zasahovali dva lékaři záchranné služby. „Dvaadvacetiletý mladík utrpěl vícečetná poranění a v umělém spánku byl převezen do vinohradské nemocnice. Stejně stará dívka skončila s poraněnou páteří ve Fakultní nemocnici Motol,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Podle policie se jednalo o nešťastnou událost, kriminalisté cizí zavinění vyloučili. Na skále našli policisté batohy patřící dvojici. Kromě záchranářů a policistů pomáhali na místě také hasiči.

Reklama

Výběr článků

Načítám