Hlavní obsah

BMW přerazilo stromy u silnice, řidič přišel o hlavu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Další z řady tragických pátečních dopravních nehod se stala po jedné hodině odpoledne u obce Družec na Kladensku ve Středočeském kraji. Těžký náraz vozu BMW na silnici první třídy číslo šest nepřežil 33letý řidič, který se svým vozem vylétl ze silnice a přerazil několik stromů. Podle dostupných informací přišel při nehodě o hlavu.

Článek

Hasiči byli o karambolu informováni jedenáct minut po třinácté hodině a na místo ihned vyjela jednotka z Kladna spolu se záchranáři. „Řidiči jsme již nemohli pomoci, utrpěl smrtelná poranění hlavy,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Jednalo se o muže z Karlovarska, který jel podle svědků tragédie rychlostí kolem dvou set kilometrů v hodině. Jízdu z neznámých důvodů nezvládl, vylétl mimo silnici a s vozidlem přerazil stromy u cesty.

Vůz letěl několik desítek metrů až dopadl na pole, kde zůstal stát. Muž podlehl smrtelným zraněním na místě, tělo museli z vraku vyprostit hasiči. Okolnosti nehody nyní vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám