Hlavní obsah

Muž znásilnil dvacetiletou dívku a týden ji držel v bytě

Novinky, alt
Brno

Brněnští strážníci našli ve čtvrtek večer v jedné z restaurací dvacetiletou ženu, která se na ně obrátila s tím, že ji neznámý muž znásilnil a týden držel v bytě. Dával jí alkohol a drogy. Mladé ženě se podařilo uprchnout a obrátila se na strážníky. Policisté násilníka následně zadrželi.

Foto: Petr Nový, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

"Byla značně rozrušená. V bytě ji měl znásilnit čtyřicetiletý muž, který jí prý soustavně podával alkohol a blíže nespecifikovanou drogu," sdělila Novinkám mluvčí brněnské městské policie Denisa Kapitánčiková.

Dvacetiletá dívka z bytu utekla, když se muž v jednu chvíli vzdálil. Podařilo se jí rozkopnout dveře. Strážníkům navíc popsala i další ženu, která byla údajně v bytě také. Ta se posléze objevila i v restauraci, kde byli strážníci s dívkou a později tam přišel i muž, kterého mladší dívka označila jako násilníka. Identifikovaný násilník se začal starší ženou hádat. Strážníci přivolali republikovou policii, která muže zatkla. Jak se případ přesně odehrál, je předmětem šetření.

Paradoxně přijeli strážníci do restaurace, kde je dívkapožádala o pomoc, kvůli úplně něčemu jinému. Personál zavolal policii kvůli tomu, že objevil opuštěná zavazadla a doklady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám