Hlavní obsah

Na Pardubicku se srazilo auto s dodávkou, lékaři ošetřili 11 zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holice
Aktualizováno

Jedenáct lidí bylo zraněno při dopravní nehodě, která se stala v noci z pátku na sobotu u Holic na Pardubicku. Osobní automobil se tu srazil s dodávkou. Pět lidí museli z vraku dodávky vyprostit hasiči. Novinkám to potvrdila mluvčí pardubických hasičů. Nehodu vyšetřuje policie.

Článek

Operační důstojník pardubických hasičů v sobotu řekl, že pět lidí utrpělo středně těžká zranění, dalších šest lidí bylo zraněno lehce. "Zřejmě se jednalo o čelní střet dvou osobních automobilů. Všichni zranění jsou mimo ohrožení života," řekla mluvčí pardubické policie Markéta Janovská

Podle zprávy HZS Pardubického kraje se osobní auto značky Audi a dodávka Volkswagen Transporter střetly asi pět kilometrů od Holic směrem na Hradec Králové. Policie příčiny nehody prozatím vyšetřuje a policie ještě musí vyslechnout pasažéry obou vozidel.

Hasiči k nehodě vyjížděli v 0:45 hodin, na místě přes tři hodiny pomáhali s vyproštěním zraněných, úklidem vozovky a naložením vraků na vozidla odtahové služby. Cestující z dodávkového automobilu byli cizinci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám