Hlavní obsah

Mládež slavila pálení čarodějnic alkoholem, 15letá dívka skončila v nemocnici

Právo, vor, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Celkem pěti podnapilým dětem museli v noci na pátek při pálení čarodějnic pomáhat záchranáři. Patnáctiletá dívka z Vojtanova na Chebsku to dokonce s alkoholem tak přehnala, že skončila na ARO chebské nemocnice.

Článek

"Jedna patnáctiletá dívka ve Vojtanově byla s otravou alkoholem předána na ARO chebské nemocnice,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranné služby Lukáš Hutta.

"Rodiče dívky si nepřejí podávat jakékoliv informace o jejím zdravotním stavu,“ nechtěla prozradit v pátek dopoledne aktuální zdravotní stav dívky mluvčí chebské nemocnice Lenka Treglerová.

Na dětské oddělení karlovarské nemocnice musela být ve čtvrtek v noci po nadměrném požití alkoholu další patnáctiletá dívka. Jiná, která se opila při čarodějnickém mumraji, byla v Toužimi na Karlovarsku záchranáři předána rodičům. "Podobně jako sedmnáctiletý mladík v Aši, kterého si také od nás převzali rodiče,“ dodal Hutta.

V plzeňské fakultní nemocnici skončil ale stejně starý hoch z Újezdu u Kasejovic. "V těžkém stavu alkoholického opojení byl po půlnoci převezen z oslav pálení čarodějnic,“ uzavřela výčet opilých mladistvých při pálení čarodějnic mluvčí plzeňských krajských záchranářů Lenka Ptáčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám