Hlavní obsah

Muž z Frýdku-Místku se při zatýkání raději zastřelil

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Smrt místo zatčení si zvolil ve středu ráno 55letý muž ve Sviadnově. Po muži policisté týdny pátrali, než objevili jeho úkryt. Muž se opakovaně zeptal, kdo jsou, když se představili jako policisté, zastřelil se. Podezřelý byl z vydírání a podvodů.

Článek

Policisté po muži pátrali dva týdny. Ve středu v šest hodin ráno si pro něj přišli do objektu bývalé šachty ve Sviadnově. Okna do kanceláře, kterou delší dobu obýval, byla zatemněna.

"Když policisté zaklepali na zamčené dveře a představili se, zeptal se jich hledaný muž ještě jednou, kdo jsou. Znovu se představili jako policisté a vyzvali ho k otevření dveří. Najednou se však z místnosti ozval výstřel,“ řekl mluvčí policie Ivan Žurovec.

Kriminalisté budovu obklíčili a přivolali zásahovou jednotku. Když za necelou půlhodinu vyrazili policisté dveře, nalezli hledaného muže na zemi s prostřelenou hlavou. Přivolaný lékař už muži pomoci nemohl.

Pětapadesátiletý muž z Frýdku-Místku nebyl policií neznámý. "Figuroval v několika případech trestné činnosti i jako podezřelý, šlo většinou o trestné činy podvodů. Tělo zastřeleného podnikatele bylo převezeno k soudní pitvě,“ uzavřel Žurovec.

Reklama

Výběr článků

Načítám