Hlavní obsah

Pražané se ze svátků vrátili až v úterý, ucpali silnice

– Praha
Novinky, ČTK, Petr Nový

Zatímco v pondělí večer byla doprava v okolí metropole i ve městě bez větších komplikací, problémy přišly v úterý ráno. Část Pražanů totiž odložila návrat po několika dnech volna až na ráno. Řidič tak zaplnili hlavní dopravní tahy ve městě.

Článek

Se zdržením musí motoristé počítat na řadě míst Prahy, ucpané jsou příjezdové silnice, kolony pomalu popojíždí na magistrále, nebo například v Patočkově ulici v Praze 6. Ráno byly problémy také v okolí Barrandovského mostu.

"Je znát, že se lidé z Velikonoc vracejí až v úterý. Kompletně všechny příjezdy do Prahy jsou ucpané. Naopak v pondělí byl klidný víkendový den," řekla dispečerka dopravního centra. Kolony na Černém Mostě dosahovaly až na rychlostní silnici z Liberce.

S problémy musejí řidiči počítat ve Wilsonově a Legerově ulici, v ulici 5. května, kolony stojí až k Jižní spojce. Ucpaný je také Nuselský most. "Normálně se již v tuto dobu Nuselský most rozjíždí," řekla v 10:00 pracovnice dopravního centra. Potíže jsou i na Patočkově ulici v šesté městské části, kde kolony stály až ke Strahovskému tunelu.

Reklama

Výběr článků

Načítám