Hlavní obsah

Nepodařilo se mu zemřít při nehodě, tak se šel oběsit

Právo, Petr Kozelka
Brno

Na první pohled banální dopravní nehoda, při které v pátek odpoledne starší felicie skončila mimo silnici, se málem změnila v tragédii. Řidič se chtěl při nehodě zabít. To se mu nepovedlo, proto se následně pokusil oběsit přímo u silnice. Policisté ho ale naštěstí včas zastavili.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Policisté našli muže naštěstí v čas.

Článek

Policisté právě zadokumentovali místo nehody na silnici mezi Lažánkami a Veverskou Bítýškou na Brněnsku, když si povšimli, že se třiačtyřicetiletý řidič auta dlouho nevrací z křoví, kam se odebral pod záminkou vykonání potřeby.

Strážci zákona se proto vydali řidiče hledat a naštěstí se jim to rychle podařilo. Kdyby na místo přišli jen o chvíli později, už by nevyšetřovali jen obyčejnou nehodu, ale dokonanou sebevraždu. Řidič se totiž pokusil na nejbližším stromě oběsit.

„Policisté sebevraha z větve stromu odřízli a poskytli mu první pomoc. Přivolaná záchranka pak psychicky labilního muže odvezla do péče specialistů na psychiatrickou kliniku,“ řekl mluvčí policistů Bohumil Malášek.

Policisté pak zjistili, že řidič se zřejmě neúspěšně pokusil zabít už při nehodě, když se mu to nepodařilo, snažil se skoncovat se životem v oprátce.

Reklama

Výběr článků

Načítám