Hlavní obsah

Dramatická honička v Praze: pachatel vyskočil za jízdy z auta

Novinky, Vladimír Michna
Praha
Aktualizováno

Policisté v úterý odpoledne v Praze 8 pronásledovali dva pachatele, kteří v ulici V Holešovičkách měli vykrádat auta. Muži začali unikat v kradeném voze. Při honičce s policisty dokonce muž na sedadle spolujezdce vyskočil za jízdy z auta. Druhý najížděl do policejních aut. Dva policisté byli při akci zraněni.

Článek

Policie dostala hlášení o vykrádání aut v ulici V Holešovičkách v 15:41, řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan. Zloději vnikli do tří aut. Policisté hned po příjezdu dvojici našli, muži ale začali ujíždět v kradeném voze.

Při dramatické honičce v ulicích Prahy 8 jeden z nich vyskočil za jízdy z auta. Okamžitě byl policisty zadržen a s lehkým zraněním převezen do nemocnice. Druhý jel dál i bez svého kolegy a najížděl přitom do policejních aut. Chtěl vyjet ven z města, to se mu ale nepodařilo.

Policisté zatýkají zloděje, který prchal v kradeném autě.

FOTO: Pro Novinky Ondřej Horák, Bez zdroje

V 15:48 policisté zloděje v autě zastavili, ten však následně nechtěl opustit auto a policisty ohrožoval. Pod hrozbou použití zbraně jej policisté dostali ven z vozidla. Po jeho zadržení policisté zjistili, že muž, jehož věk ani národnost Hulan zatím nesdělil, nemá řidičský průkaz a dokonce má být ve výkonu trestu.

Při zásahu byli dva policisté zraněni a byli ošetřeni v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám