Hlavní obsah

Dívka se na soukromé technoparty propadla do sklepa a vážně se zranila

Právo, Jiří Růžička
Zlín

Jednadvacetiletou dívku, která se na soukromé párty propadla do třímetrové jámy v domku v Jaroslavicích u Zlína, zachraňovali v sobotu po šesté ráno hasiči. Mladá žena skončila s vážným zraněním ve zlínské nemocnici.

Článek

Hasiči ze Zlína byli na místě během několika minut, protože objekt se nachází v blízkosti jejich stanice. Dostalo se jim nezvyklého uvítání. V domku bývalého a dlouho nevyužívaného hostince Tatra probíhala v temné místnosti neoficiální soukromá technoparty několika desítek mladých lidí.

"Na příjezd záchranářů reagoval diskžokej maximálním zesílením hudby v reproduktorech, vypnul ji až na výzvu velitele zásahu. Počáteční komunikace s desítkami podnapilých nebo omámených mladých lidí byla velmi obtížná,“ informoval mluvčí hasičů zlínských krajských hasičů Ivo Mitáček.

Hasiči pronikli do zatemnělého objektu zadním vchodem. Za pódiem nalezli díru v podlaze, která vedla do suterénu. „Na okraji jámy seděla zjevně podnapilá mladá dívka, která byla vážně zraněna. Hasiči dostali informaci, že spadla dolů a zpět nahoru ji vytáhli pravděpodobně účastníci zábavy,“ popsal Mitáček.

„Případ je v šetření. Dívka byla s podezřením na zlomeninu spodiny lebeční převezena do nemocnice. Jak se dostala po pádu z jámy nedokázala vysvětlit, její výslech není kvůli zraněním možný. Vzhledem ke stavu ostatních účastníků je obtížné získat věrohodné informace,“ uvedla mluvčí zlínské policie Jana Bartíková. „Kriminalisté budou prověřovat, zda je za jejich stavem jen alkohol nebo případně jiné látky. Zatím se jeví, že za zraněním dívky není cizí zavinění,“ dodala Bartíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám