Hlavní obsah

Policisté dopadli rafinovanou sexuální uspávačku

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na hodně nevydařený milostný zážitek asi jen tak nezapomenou muži, kteří podlehli svodům dvaatřicetileté ženy. Ta rozhazovala svoje sítě v baru na Nádražní ulici v Brně. Muži, kteří se nechali chytit, ale splakali nad výdělkem. Místo erotických chvil se totiž probudili okradení.

Článek

"Muž si přivedl dámu do svého bytu, kde mělo dojít k milostným hrátkám. Žena hned požádala o pití, ve kterém nepozorovaně rozpustila uspávací lék. Aby přiměla muže se napít, vymyslela si dokonalou lest. Muže přesvědčila, že ji maximálně vzrušuje, když mu může předat pití přímo ze svých úst. Sama se tedy napila a nápoj pak poslala partnerovi do úst,“ popsala lest s uspávadlem policejní mluvčí Andrea Procházková.

Muži pak usnuli ještě při souloži a žena mohla v bytě klidně krást. V prvním policií zaevidovaném případě okradla svého partnera o věci za 18 tisíc, v druhém způsobila jen o něco menší škodu.

Policisté už rafinovanou uspávačku dopadli a v souvislosti s těmito případy žádají i další muže, kteří byli obdobným způsobem okradeni, aby se ozvali na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám