Hlavní obsah

Narazili v zatáčce do sloupu, jeden mrtvý a dva těžce zranění

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OPAVA

Tragická dopravní nehoda se stala v noci na úterý v Opavě. Osobní automobil se třemi muži uvnitř narazil do sloupu u silnice. Jeden člověk zemřel, další dva byli zraněni. Příčiny nehody zatím nejsou známé, policisté je zjišťují.

Článek

Neštěstí se stalo krátce po třetí hodině ráno v Jánské ulici nedaleko vlakového nádraží. Automobil narazil v zatáčce do sloupu u silnice. Záchranáři na místo ihned vyslali dvě posádky, první byla na místě za tři minuty. Uvnitř vraku našli zdravotníci tři muže.

„Prvnímu z nich, který byl v automobilu zaklíněn, již zasahující lékařka nemohla nijak pomoci. Osmadvacetiletý muž utrpěl poranění mozku, pánve a patrně i páteře. Zranění byla smrtelná a podlehl jim bezprostředně po havárii,“ řekl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

O rok starší pacient z nehody vyvázl s poraněním čelisti a otřesem mozku, třicetiletý muž pak s poraněním hrudníku, žeber a otřesem mozku. Jejich zranění kvalifikovala lékařka jako středně těžká, oba muži byli při vědomí.

„Záchranáři jim podali léky tlumící bolest a infuzní roztok, zajistili je také krčním límcem. Poté byli převezeni na chirurgickou ambulanci Slezské nemocnice v Opavě,“ doplnil Humpl. Policisté nehodu vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám