Hlavní obsah

Násilník tloukl muže tak dlouho, až o něj zlomil obušek

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Teleskopickým obuškem tloukl zatím neznámý násilník jednoho muže před barem na Pasteurově ulici v Olomouci v neděli v podvečer tak silně a dlouho, až obušek zlomil. Policisté po něm nyní pátrají, stejně jako po trojici jeho kompliců.

Článek

Čtveřice nejprve fyzicky napadla muže, s nímž měla předtím slovní konflikt v baru. Násilníci jej bili pěstmi a když upadl na zem, tak do něj kopali.

„Napadenému přišel na pomoc další muž, kterého rovněž fyzicky napadli. Jeden z násilníků pak vytáhl teleskopický obušek a začal tohoto muže tlouci tak silně, až obušek zlomil,“ řekla Právu v pondělí olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Na místě potyčky se podle ní nacházela i žena, která se rovněž nevyhnula násilí. Pachatelé ji dvakrát udeřili dlaní do tváře. Jeden z napadených utrpěl drobnější poranění v obličeji a musel vyhledat lékařské ošetření.

„Policisté incident vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Po pachatelích pátrají,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám