Hlavní obsah

Lupič přepadl s nožem v ruce benzinku v Českých Budějovicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Čerpací stanici v ulici Milady Horákové v Českých Budějovicích přepadl v sobotu časně ráno neznámý muž v bílé kukle. S nožem v ruce donutil obsluhu, aby mu vydala peníze. Nikdo nebyl zraněn, řekla jihočeská policejní mluvčí Anna Drdová. Muž si prý odnesl několik tisíc korun.

Článek

Loupež se stala ve tři čtvrtě na pět ráno. Pachatel je asi 165 až 170 centimetrů vysoký a má štíhlou postavu. Při přepadení měl na sobě světlou bundu a na hlavě bílou kuklu s otvory pro ústa a oči. Hovořil česky bez přízvuku. Jakékoli svědectví přijmou policisté na lince 158.

Za poslední čtyři dny je to již třetí loupež na benzince v Jihočeském kraji. Ve středu ráno přepadl lupič ozbrojený nožem čerpací stanici v Plané nad Lužnicí na Táborsku. Terčem loupeže se ve čtvrtek ráno stala i pumpa ve Vacově na Prachaticku. Neznámý muž maskovaný škraboškou a šátkem přiměl obsluhu k vydání peněz se šroubovákem v ruce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám