Hlavní obsah

VIDEO: Rybář našel mrtvolu ženy, která se loni ztratila po večírku

Právo, Novinky, ČTK, fal, fia
JINDŘICHŮV HRADEC
Aktualizováno

Rybář objevil v neděli odpoledne v Nežárce u obce Val na Táborsku mrtvé tělo ženy. Policisté zjistili, že se jedná o Soňu Illeovou, která se v prosinci ztratila z podnikového večírku. Totožnost potvrdila pitva. Policie případ řeší jako násilný trestný čin.

Článek

"Výsledek provedené soudní pitvy potvrdil, že se jedná o pohřešovanou jedenatřicetiletou ženu z Jindřichohradecka, po které bylo v měsíci prosinci loňského roku vyhlášeno celostátní pátrání. Na základě všech získaných poznatků budou jihočeští kriminalisté uvedený případ šetřit jako násilný trestný čin," uvedla mluvčí jihočeských policistů Jana Kameníková.

Illeová zmizela v noci na sobotu 20. prosince po podnikovém večírku v místním Paradis Clubu. Odešla sama kolem 1:30 a od té doby byla nezvěstná. Její manžel se obrátil na policii, postupně kontaktovali známé i spolupracovníky, ale marně.

Zmizelá Soňa Illeová (foto: Policie ČR)

Policisté i se psy několikrát prohledali okolí podniku a cestu z klubu do domova Illeové. Hasiči na člunech prozkoumali i rybník Malý Vajgar a řeku Nežárku, jejíž hladinu povodí snížilo na minimum. Do pátrání se zapojili také záchranáři se psy. Ani vrtulník s termovizí a celníci s mobilní termovizí však stopy po mladé ženě nenašli.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám