Hlavní obsah

Matka tří dětí si zavedla hadici od výfuku auta do kabiny

– FRÝDEK-MÍSTEK
Novinky, Petr Nový

Matka tří dětí se chtěla v noci na středu zabít ve Frýdku-Místku. Spolykala velké množství prášků a pak si do auta zavedla hadici s výfukovými plyny. Policistům se ji podařilo včas najít a z vozu vytáhnout. Žena má finanční problémy, které už nebyla schopna řešit.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Policisté zoufalou ženu našli včas.

Článek

Hodinu před půlnocí zazvonil na operačním středisku policistů ve Frýdku-Místku telefon tísňové linky 158. Ve sluchátku bylo nejdříve ticho, až na druhou výzvu policisty se v telefonu ozval plačtivý hlas ženy, která jen oznámila: „Chci se zabít“.

„Policista se ji snažil rozmluvit a zejména zjistit, kde se právě nachází. Po chvíli neznámá žena pouze řekla, že je u nějakého hřbitova ve Frýdku-Místku. Pak už bylo ve sluchátku slyšet pouze pláč a vypnutí telefonu,“ řekl mluvčí policie Ivan Žurovec.

Policisté se ihned rozjeli po Frýdku-Místku. Jedna z hlídek si všimla nedaleko hřbitova ve Starém městě stojícího nastartovaného vozu v boční ulici. „Při jeho kontrole policisté zjistili, že výfukové plyny jsou hadicí přivedeny do kabiny vozu a uvnitř seděla žena. Podařilo se jim ji ze zamořeného vozu rychle vytáhnout ven a přivolaná záchranná služba ji odvezla do nemocnice,“ doplnil Žurovec.

Nyní je 39letá žena, matka tří dětí, již mimo ohrožení života a je v péči psychiatrů. Svým jednáním chtěla řešit finanční problémy, se kterými si nevěděla rady.

Reklama

Výběr článků

Načítám