Hlavní obsah

Řidič autobusu zemřel na nádraží, vypadal že spí

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Dvaapadesátiletý řidič autobusu zemřel přímo ve voze na nádraží v Mladé Boleslavi. Tragická událost se stala ve čtvrtek odpoledne. „Řidič ve voze, který byl jinak prázdný, bez cestujících, čekal na čas, až vyjede na linku, ale ve voze zkolaboval. Zřejmě se jednalo o selhání srdce,“ řekl Právu mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Článek

Ten nepotvrdil informace, že by řidiči nikdo z kolemjdoucích neposkytl pomoc a ještě se lidé muži smáli a fotili si jej, jak se objevilo v místním deníku.

„Nic takového se vyšetřováním nepotvrdilo. Je fakt, že pomoc zavolali nezletilí, ale nikdo nemá nejspíš na smrti muže zavinění kvůli neposkytnutí pomoci. Řidič byl opřený o okýnko a vypadal, že odpočívá nebo spí, než vyjede na trasu,“ dodal Mareš.

Na místě zasahovali i záchranáři a hasiči, ti muže z autobusu vytáhli. Policie nařídila pitvu, aby se zjistila příčina úmrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám