Hlavní obsah

VIDEO: Po srážce řidič zemřel, podle spolujezdkyně pil před jízdou alkohol

Právo, ren
PARDUBICE
Aktualizováno

Tragická nehoda se stala v sobotu večer u obce Zminný za Pardubicemi. Srážku dvou osobních aut nepřežil řidič jednoho z nich. Několik kilometrů dlouhý a rovný úsek silnice těsně za Pardubicemi často láká k rychlejší jízdě, ale těsně za ním následuje lesní část s ostrými zatáčkami.

Článek

V jedné z nich se řidič peugeotu lehce otřel o Fiat Punto a v protisměru se srazil s předjíždějící fabií. Devastující náraz se stal osudným pro řidiče peugeotu, který na místě zemřel. Těžce se zranila i jeho spolujezdkyně.

„Řidič peugeotu svým zraněním na místě podlehl, jeho spolujezdkyně byla se středně těžkými zraněními přepravena na úrazové oddělení pardubické nemocnice,“ řekl Právu vedoucí lékař záchranné zdravotnické služby Pardubického kraje Otomar Kušička.

Spolujezdkyně, která byla podle záchranářů pod vlivem alkoholu, ještě před převozem do nemocnice stačila vypovědět, že přibližně pětasedmdesátiletý řidič peugeotu před jízdou určitě pil.

Přesto se s ním rozhodla sednout do vozu, aby byla co nejdříve doma, a to se jí také mohlo stát osudným. Řidič havarované fabie se naštěstí zranil jen lehce.

Reklama

Výběr článků

Načítám