Hlavní obsah

VIDEO: Policie pátrá po mrtvole ve Slapské přehradě

Právo, rap
SLAPY
Aktualizováno

Od minulého pátku, kdy se přišel na obvodní oddělení policie Nová Ves na Benešovsku udat devatenáctiletý mladík kvůli vraždě, pátrají středočeští kriminalisté po mrtvole. Zatím marně. Údajná vražda se totiž stala už v listopadu roku 2007. Teprve nyní se ve vrahovi buď hnulo svědomí, nebo si mladík vše vymyslel.

Článek

Student údajně 21.listopadu 2007 pobýval v lese u Rabyně na Benešovsku. Tam se náhodně setkal s mužem, který jej údajně napadal. „Mladík jej prý v sebeobraně zabil, ale bylo to několika ranami nožem, takže bychom to nejspíš posoudili jako vraždu,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Policejní potápěči pátrají ve Slapech po těle zavražděného.foto: Právo/Radek Plavecký

Mrtvého muže poté odtáhl lesem na sráz vzdálený stovky metrů pod přehradní hrází Slapy a shodil jej dolů. Ve stráni během víkendu pátrala policie, ve středu se do pátrání zapojili i policejní potápěči. Tělo ale zatím nemají.

„Veřejnost proto žádáme o spolupráci při pátrání po totožnosti neznámého muže. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že se jedná o muže zřejmě slovenské, ukrajinské nebo polské národnosti, vysokého přibližně 170 cm, oblečeného do černé bundy (zřejmě typu bomber), zelených maskáčových kalhot, černých bot a tmavé čepice. Věk muže se odhaduje mezi 30-40 lety,“ dodala Budská.

foto: Mapy.cz/Ondřej Lazar Krynek

V případě, že by někdo muže takového popisu pohřešoval, nechť kontaktuje policisty na tel. 602 748 731, 974 861 626, tísňové lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Reklama

Výběr článků

Načítám