Hlavní obsah

Ozbrojený lupič přepadl v centru Chomutova dodávku s penězi

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHOMUTOV

Přímo před kamerami bezpečnostního systému vyloupil asi osmadvacetiletý muž dodávku doručovací služby PPL v centru Chomutova v půl druhé odpoledne. Drzost pistolí ozbrojeného lapky překvapila i policisty. Vůz PPL nezajíždí k prodejně obuvi na náměstí 1. máje v žádném pravidelném intervalu, lupič se tedy podle všeho jen chopil příležitost.

Článek

"Zatlačil řidiče do nákladního prostoru auta. Tam ho se zbraní v ruce donutil k vydání bezmála 124 tisíc korun. V autě ho zavřel. Přestože se řidič dostal ven velmi brzy, na náměstí už zloděje neviděl," řekl Právu mluvčí chomutovské policie Petr Procházka.

Řidiči dodávky se nic nestalo. Zbraň, kterou na něj lupič mířil, prý zřetelně viděl. Jednalo se pravděpodobně o pistoli, kterou vzhledem k okolnostem nejspíš nosí běžně u sebe.

Přepadený si také mohl lupiče zblízka prohlédnout. Byl to podle něj muž snědé pleti, asi osmadvacetiletý, vysoký a štíhlý. Na čele měl velmi výrazné akné. Tvář mu pokrývalo strniště, oči skrývaly tmavé brýle. Na sobě měl tmavé oblečení, mikinu s kapucí, jež měl v době loupeže na hlavě.

Policisté nyní po muži intenzivně pátrají. Za loupež mu hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám