Hlavní obsah

VIDEO: Při nehodě zabil cyklistu a ještě porazil sloup elektrického vedení

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OTROKOVICE
Aktualizováno

Třiačtyřicetiletý cyklista zahynul při dopravní nehodě s osobním automobilem na silnici mezi Tlumačovem a Otrokovicemi na Zlínsku. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

Článek

„K tragické dopravní nehodě došlo na frekventované silnici, osobní vůz se dostal do kolize s cyklistou při jízdě ve směru od Tlumačova do Otrokovic v místě zvaném U skal,“ informovala tisková mluvčí krajského ředitelství Policie ČR ve Zlíně Jana Bartíková.

Doplnila, že u třicetiletého řidiče osobního automobilu provedli policisté orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. „U cyklisty bude možné vyloučit či potvrdit přítomnost alkoholu až po nařízené pitvě,“ sdělila mluvčí.

Osobní automobil po kolizi s cyklistou vyjel ze silnice a narazil do sloupu elektrického vedení. „Na místě proto zasahují i pracovníci energetického podniku, aby odstranili následky havárie. Příčiny dopravní nehody a míra zavinění jsou předmětem vyšetřování,“ dodala Bartíková.

Silnice je v obou směrech uzavřena. Neprůjezdná má být asi dvě hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám