Hlavní obsah

Tramvaj přejela muže ležícího v kolejišti

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Muže, který se z neznámých důvodů povaloval v kolejišti, přejela v pondělí večer tramvaj číslo čtyři v Ostravě-Martinově. Policie nyní hledá svědky nehody. O případu informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Článek

„Řidička tramvaje zaregistrovala v kolejišti zvedající se osobu. Ani prudké brzdění však nezamezilo střetu tramvaje s lidským tělem,“ řekla mluvčí. Sedmačtyřicetiletý muž při střetu utrpěl velmi vážné poranění hlavy a ruky a na místě zemřel.

foto: Mapy.cz/Ondřej Lazar Krynek

 Policie z formálních důvodů zahájila trestní řízení pro ublížení na zdraví s následkem smrti. V současné době hledá svědky, kteří by mohli k okolnostem nehody podat vysvětlení.

„Policisté žádají svědky, kteří by mohli podat jakékoliv informace, aby tyto skutečnosti sdělili na ostravskou službu kriminální policie a vyšetřování poručíkovi Mertovi na telefonu 974 725 444 nebo na bezplatné lince 158,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám