Hlavní obsah

Vážné nehody na severu Moravy: mrtvý chodec, těžce zraněná žena

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSTY U JABLUNKOVA/OSTRAVA

Dvě vážné dopravní nehody vyšetřovali v sobotu dopravní policisté v Moravskoslezském kraji. Brzy ráno srazily 47letého chodce v Mostech u Jablunkova na Frýdecko-Místecku dva automobily. Muž na místě zemřel. V pátek večer v Ostravě srazilo auto 36letou ženu. Ta skončila s velmi vážným poraněním hlavy v nemocnici.

Článek

K usmrcení muže došlo ve chvíli, když se snažil přejít frekventovanou silnici I/11 směřující na Slovensko. "Přitom ho zachytilo jedno auto a odrazilo do protisměru, kde ho srazil další automobil,“ uvedl mluvčí frýdecko-místecké policie Ivan Žurovec.

Svědci nehody se snažili muže oživit. „Nepodařilo se jim to ale. Záchranáři po příjezdu konstatovali smrt,“ doplnil mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

V Ostravě došlo k nehodě také na frekventované silnici Ostravská. Podle Humpla má žena po srážce s autem zřejmě těžké poranění mozku, zraněnou pánev, ruku a nohu. "Její stav je velmi vážný,“ dodal Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám