Hlavní obsah

Muž tvrdí, že spadl do větrací šachty nešťastnou náhodou

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Lékaři ve středu propustili z nemocnice 38 letého muže, který v pátek v noci propadl do větrací šachty nákupního střediska Luna v Plzni na Borech, kde v rouře o průměru 40 centimetrů uvízl a strávil tam více než sem hodin. Hasiči se museli k muži probourat zdí a pak ho z plechové pasti vystříhat.

Článek

Policisté zřejmě případ uzavřou jako nešťastnou náhodu. "Po propuštění z nemocnice policisté muže vyslechli. Ten uvedl, že s kamarádem popíjel v hospodě a cestou domů ho zaujaly točité schody, které vedou na střechu obchodního domu. Po nich vylezl na střechu, kde podle svých slov ze zvědavosti odmontoval ochranný poklop u ústí větrací šachty a potom si prý stoupl na okraj šachty, kde mu sjela noha a spadl dovnitř," uvedl mluvčí plzeňských policistů Petr Kovář.

Přestože policisté od začátku měli podezření, že muž, který měl u sebe kleště, se chtěl větrací šachtou vloupat do objektu, tak mu jeho verzi o nešťastné náhodě zatím nevyvrátili. "Případ bude pravděpodobně v nejbližších dnech odložen," dodal Kovář. Majitel objektu vyčíslil škodu v souvislosti se záchrannými pracemi na více než sto tisíc korun. Peníze bude zřejmě občansko právní cestou vymáhat na hazardérovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám