Hlavní obsah

Spolujezdkyně nepřežila náraz do stromu

Právo, plk, jjí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK
Aktualizováno

Smrtí jednasedmdesátileté ženy skončila v pondělí odpoledne dopravní nehoda na silnici I/56 mezi Frýdkem-Místkem a Frýdlantem nad Ostravicí. Ani okamžitá záchranná akce s nasazením vrtulníku spolujezdkyni nezachránila.

Článek

„Z dosud nezjištěných příčin sjelo vozidlo Peugeot 106 ze silnice do příkopu a narazilo do stromu,“ popsal nehodu Ivan Žurovec, mluvčí frýdecko-místeckých policistů. V autě cestoval dvaasedmdesátiletý řidič a jeho o rok mladší manželka.

„Pro ženu přiletěl vrtulník, ta ale mezi tím zraněním na místě podlehla,“ doplnil policista s tím, že šofér byl převezen k ošetření do nemocnice. Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Hromadná nehoda u Jihlavy

Naopak bez zranění se odpoledne obešla hromadná nehoda na dálničním přivaděči u Jihlavy. Na výjezdu z krajského města se zde nejprve srazil autobus s osobním automobilem, postupně zde bourali další řidiči.

„Kolik aut přesně tady bouralo, nedokážeme zatím říci, pracujeme na uvolnění místa nehody. Na vině byla nepozornost, zranění z místa nehody hlášena nemáme,“ popsal situaci vedoucí směny integrovaného operačního centra policie v Jihlavě Ivan Zahradník. Večer po půl sedmé se místo nehody podařilo částečně uvolnit. 

Reklama

Výběr článků

Načítám