Hlavní obsah

Mladíci v Sokolově přepadli malé děti

Právo, mp
SOKOLOV

Sokolovští kriminalisté řeší od čtvrtka dva případy přepadení, kdy oběťmi byly malé děti. V prvním případě zaútočili dva mladíci ve věku mezi 16 až 20 let v Sokolově v ulici Vítězná na 8letého chlapce a 11letou dívenku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Povalili je na zem, dali jim pár facek a chtěli po nich peníze,“ popsala přepadení mluvčí sokolovských policistů Andrea Kávová.

Pachatelé napadli děti kolem 13.30 hodin a když nedostali to, co chtěli, z místa utekli. „Jeden z nich měl černou bundu, přes hlavu kapuci a na ní ještě kulicha,“ popsala jednoho z mladíků mluvčí s tím, že dívenka uvedla, že na nohou měl hnědé boty.

„Druhý měl hnědou bundu, červenou čepici a modré džíny,“ doplnila Kávová.

Druhý případ se stal o chvíli později, a to nedaleko autobusového nádraží na cestě za Integrovanou střední školou technickou a ekonomickou na poměrně frekventovaném místě. Dalšího osmiletého chlapce tentokrát přepadl ale jen jeden pachatel. „Scénář přepadení by stejný, pachatel nakonec utekl. Měl opět černou bundu, přes hlavu kapuci a kulicha,“ poznamenala mluvčí.

Police se domnívá, že oba případy by mohli mít na svědomí stejní pachatelé. „Žádáme proto veřejnost o pomoc. Pokud může někdo k případům podat jakoukoliv informaci, ať zavolá na linku 158,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám