Hlavní obsah

VIDEO: Za ubití přítelkyně činkou narkoman dostal 13 let

Právo, Novinky, kij, hon, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA
Aktualizováno

Ostravský krajský soud vynesl ve čtvrtek rozsudek nad 23letým Markem Pliskou. Za ubití své známé Žanety Šulekové několika ranami činkou do hlavy v rodinném domku v Petrovicích u Karviné stráví ve vězení 13 let. Hrozil mu trest v rozmezí od deseti do patnácti let.

Článek

Tragédie se odehrála loni 14. června v ranních hodinách, kdy Žaneta strávila u Plisky celou noc. Ráno ho poprosila o masáž zad, ten jí místo toho podle obžaloby zasadil desetikilovou jednoruční činkou nejméně dvě rány. Dívka na místě zemřela. Při výslechu na policii Pliska přiznal, že přibližně dvanáct let bere drogy, v poslední době zejména užíval pervitin a kouřil marihuanu.

Vyučený zámečník žil se svými rodiči v rodinném domku v Petrovicích u Karviné. Se Žanetou se znali přibližně deset let z Karviné, kde dříve mladík bydlel. "Byli jsme kamarádi, ale nechodili jsme spolu,“ uvedl na policii.

Když spolu přijeli do domku v Petrovicích, tak si podle Plisky oba píchli pervitin. Navíc ještě kouřili marihuanu.

"Pak jsme měli až do rána pohlavní styk. Když jsme skončili, tak jsem jí řekl, že chci masáž. Ale ona mi odpověděla, že nejdříve musím namasírovat ji. Ležela přitom na břiše na mé posteli. Pak už nevím, co se stalo. Pamatuji si akorát, že jsem držel jednoruční činku. Vůbec nevím, kolikrát jsem ji mohl praštit,“ vypověděl policistům Pliska, který se k obvinění z vraždy doznal.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám