Hlavní obsah

OBRAZEM: Řidička fordu nepřežila těžký střet s passatem u Krnova

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV
Aktualizováno

Těžká dopravní nehoda s tragickými následky se stala ve středu ráno před osmou hodinou u Krnova na Bruntálsku. Střet dvou osobních automobilů nepřežila řidička, další dva zranění skončili v nemocnici. Hlavní silniční tah musel být uzavřen.

Článek

Ford Fiesta se střetl s Volkswagenem Passat v oblasti tzv. Linhartovských zatáček mezi Krnovem a Městem Albrechticemi v místě častých dopravních nehod na hlavním tahu k česko-polskému hraničnímu přechodu v Bartultovicích.

„Policie až do odvolání silnici mezi Krásnými Loučkami a Městem Albrechtice uzavřela. Osobní auta podle našich informací jedou přes objízdnou trasu, kamióny musí čekat,“ řekl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Hasiči pomáhají u tragické nehody. Foto: HZS Moravskoslezského kraje.

Doplnil, že hasiči museli z vraku fordu vyprostit tělo mrtvé 34leté řidičky, řidič passatu byl v době příjezdu hasičů v péči záchranářů. Ti na místo vyslali celkem tři posádky.

„Zaklíněná žena nejevila při našem příjezdu známky života a již jsme jí nemohli pomoci. Zraněný 29letý muž utrpěl otřes mozku, o čtyři roky mladší žena poranění ruky, hrudníku a páteře. Oba se záchranáři komunikovali, převezli jsme je do nemocnice v Krnově,“ uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Hasiči pomáhají u tragické nehody. Foto: HZS Moravskoslezdkého kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám