Hlavní obsah

Lupič utekl z benzínky, když po něm obsluha hodila kanystr

Právo, Jindra Pašková
DOMAŽLICE
Aktualizováno

Čerpací stanici ONO na Hadrovci poblíž Domažlic přepadl muž se zbraní v ruce. Křikl, že jde o přepadení, vytáhl sprej a stříkl obsluze do obličeje. Když se čerpadlář začal bránit a po lupiči hodil kanystr, muž se zalekl a utekl. Nikdo nebyl zraněn.

Článek

K loupežnému přepadení došlo okolo půl jedné v noci na úterý.

„Muž bez masky vstoupil do objektu prodejny, kde namířil na obsluhu zbraň, zřejmě pistoli, a obsluze sdělil  - 'To je přepadení'. Mluvil nevýrazným hlasem, česky bez přízvuku. Poté na obsluhu vystříkl blíže nezjištěnou látku z malého spreje,“ informovala mluvčí domažlické policie Vladislava Čejková.

Látka ale neměla účinek a čerpadlář se začal bránit. Hodil po pachateli plastový kanystr od tekutého mýdla. „Pachatel pak uprchl směrem na obec Babylon. Z prodejny nic neodcizil a nedošlo ani k použití zbraně,“ dodala mluvčí.

Policie žádá o pomoc při pátrání po neznámém. Podle popisu byl pachatel asi 175 cm vysoký, ve věku 30-40 let, hubený, s propadlými vyholenými tvářemi. Oblečen byl do modrých riflí, tmavé šusťákové bundy. „Na hlavě měl tmavou čepici s kšiltem a pod ní pravděpodobně paruku černé barvy s červenými proužky,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám