Hlavní obsah

Řidič auta v Berouně zemřel při srážce s hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEROUN
Aktualizováno

Jeden lidský život si vyžádala pondělní dopolední srážka hasičského vozu s osobním autem v Berouně. Nehodu nepřežil padesátiletý muž z osobního vozu. Další muž byl zraněn, skončil v pražské nemocnici. Hasičům se nic nestalo.

Článek

Hasičský vůz se srazil se Škodou Felicie, ve které zahynul 59letý řidič. Řidič škodovky vjel údajně do křižovatky na zelenou a střetl se hasiči spěchajícími k zásahu.

"Jeli se zapnutým světelným i zvukovým výstražným znamením," uvedla mluvčí policie Marcela Pučelíková. Podle ní šlo o přehlednou křižovatku, viníka nehody policie nicméně zatím neurčila.

Hasiči jeli podle Pučelíkové k požáru prodejny Jednota v Berouně, nakonec se ale ukázalo, že to byl planý poplach. "Kouřilo se tam jen ze střechy, nebyl to požár," uvedla mluvčí.

"Záchranáři těžce zraněnému muži už nemohli pomoci, lékař konstatoval smrt. Další, přibližně 26letý muž utrpěl poranění hlavy. Po ošetřetí jsme ho převezli do traumacentra Fakultní nemocnice Motol v Praze,“ sdělila mluvčí záchranné služby Nina Šeblová.

Nehoda se stala před 10:00. Podle informací záchranářů nebyl z hasičského vozu nikdo zraněn, jednalo se o vůz dobrovolného hasičského sboru z Králova Dvora.

Reklama

Výběr článků

Načítám