Hlavní obsah

VIDEO: Muž, který zneužil dívku v kabince, šel i po dalších dětech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Muž, který měl tento týden zneužít devítiletou dívku v obchodním centru na Pankráci, podle policistů obcházel pražské obchodní domy delší dobu. Žádal po rodičích, aby mu půjčili dcery k vyzkoušení oblečení. Policie po něm pátrá. Zřejmě jde o Slováka.

Článek

Rodiče se policii ozvali poté, co média ve středu zveřejnila, že muž zneužil v kabince pražského nákupního centra na Pankráci devítiletou dívku. "Vzpomněli si, že i je v minulosti žádal muž, aby mu "půjčili" dceru, že chce vyzkoušet oblečení pro svou dceru," řekl Novinkám mluvčí pražské policie Jan Mikulecký.

Rodiče muži vyhověli, u kabinky ale počkali. "Asi z toho důvodu si nic nedovolil. Lidé si po zveřejnění vzpomněli, že jim tehdy přišlo, že se choval podivně," doplnil Mikulecký. Muž vyhledával dívky od devíti do 13 let.

Zřejmě jde o Slováka

Policii se sice přihlásilo několik postižených rodin, zatím ale nikdo, kdy by muže na záběrech poznal. Podle svědků mluví slovensky. Pražská policie proto poskytla záběry podivína i slovenské televizi. "Doufáme, že by ho tam někdo mohl poznat," řekl Mikulovský.

Muž, který zneužil dívku v kabince, šel i po dalších dětechfoto: TV Prima

Muž zneužil v pondělí devítiletou dívku, kterou si v obchodním centru vytipoval. Děvče nakupovalo samo. Muži uvěřila a on ji pak v kabince zneužil. Policie poté získala záběry téhož muže, jak se pokoušel zneužít dvanáctiletou dívku. Zachytila ho bezpečnostní kamera. Muž bílé pleti je středního věku mezi třiceti až čtyřiceti lety, vyšší postavy, měl neoholenou tvář - prošedivělé vousy, kratší husté černé vlasy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám