Hlavní obsah

OBRAZEM: Na Ostravsku se srazil kamión se čtyřmi osobními auty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘINEC
Aktualizováno

Na silnici z Třince do Jablunkova se ve čtvrtek ráno srazilo pět aut. Jeden kamión a čtyři osobní vozy. Právu to řekl mluvčí frýdecko-místecké policie Ivan Žurovec. Čtyři lidé byli při nehodě zraněni.

Článek

„Stalo se to ve Vendryni v místě, kde se odbočuje na Bystřici a Karpentnou. Nákladní auto nedobrzdilo, když před ním zastavil osobní vůz a narazilo do něj. Řetězově následovaly srážky dalších tří osobních vozidel,“ popsal Žurovec.

Podle mluvčího moravskoslezských hasičů Petra Kůdely na místě zasahovaly tři hasičské jednotky.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

"Zranění jsou spíše lehčí, tři lidé mají poranění v obličeji, jeden člověk má středně těžké zranění ruky," řekl Novinkám mluvčí záchranky Lukáš Humpl. Všichni postižení podle něj byli při vědomí. Sanitky je odvezly do nemocnice v Třinci na chirurgii.

Jedno z aut se převrátilo na střechu.Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Silnice je již průjezdná, ale pouze v jednom jízdním pruhu, policisté dopravu řídí kyvadlově. „Tvoří se kolony až do Třince,“ řekl Žurovec. Komunikace I/11 je v regionu hlavním dopravním tahem na Slovensko s vysokou dopravní frekvencí.

Policie provoz svedla do jednoho pruhu.  Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám