Hlavní obsah

VIDEO: Dvouletý chlapec přežil v Brně pád z mostu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Dvouletý chlapec utrpěl v pondělí v Brně-Bohunicích otřes mozku poté, co se zřítil z mostu v Běloruské ulici. Dítě se podle dostupných informací protáhlo mezi tyčkami v zábradlí. Spadlo pak ze čtyřmetrové výšky na hliněný sráz, řekla mluvčí záchranné služby Barbora Zuchová.

Článek

"Při příjezdu sanitky na místo bylo mimo ohrožení života. Vzhledem k tomu, že šlo o krkolomný pád, neprodleně jsme jej odvezli do dětské nemocnice v Brně - Černých polích," uvedla.

Chlapec zůstane podle mluvčí nemocnice Anny Nesvadbové v péči lékařů kvůli pozorování. Bez bližších podrobností řekla, že jeho stav je stabilizovaný. Dítě mělo podle zdravotníků velké štěstí, že pro něj pád neskončil ještě větším poraněním.

Neštěstí se stalo v 11:15. Co přesně se odehrálo před pádem, se zatím neví. Pátrat po tom bude policie, která musí zjistit, nakolik za zranění dítěte nesou odpovědnost jeho rodiče.

Výsledky vyšetřování nelze očekávat dříve než za měsíc, uvedl k tomu mluvčí brněnské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám