Hlavní obsah

Auto zabilo chodce a z místa nehody ujelo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Neznámé auto srazilo v pátek v podvečer v Ostravě osmdesátiletého muže. Ten na místě zemřel. Vůz z místa nehody ujel. Tělo muže se po srážce dostalo do protisměru, kde bylo zachyceno přijíždějícím vozidlem. Podle policistů by autem, které ujelo, mohl být vůz Škoda Favorit zelené barvy.

Článek

Vozidlo jelo ze směru od Polanky nad Odrou do Ostravy-Svinova. "Po srážce se tělo chodce dostalo do protisměru, kde bylo zachyceno přijíždějícím vozidlem zn. Fiat Brava, které řídil 28letý řidič. Chodec bohužel na místě zemřel," uvedla Gabriela Holčáková z ostravského policejního ředitelství.

Policisté na místě nehody našli zrcátko zelené barvy právě z vozu Škoda Favorit. "Je pravděpodobné, že vozidlo může mít poškozenu levou přední část po střetu s chodcem. Dle dalších stop, zjištěných na místě při ohledání, je reálné, že vozidlo mohlo být zelené, snad pastelové barvy," doplnila Holčáková.

Řidič by mohl být stíhaný za neposkynutí pomoci. Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace, aby tyto skutečnosti sdělili na telefon 974 725 443 nebo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám