Hlavní obsah

Ztracená stařenka se utopila

Právo,
ČESKÁ SKALICE

Smutně skončila pátrací akce po 83leté stařence, která se ve středu odpoledne ztratila v okolí České Skalice na Náchodsku, kde byla společně s dalšími seniory na výletě. Policisté ji našli ve čtvrtek utonulou.

Článek

„Oznámení o tom, že nemohou najít třiaosmdesátiletou účastnici zájezdu, přijala policie ve středu okolo třetí hodiny a hned zahájila po stařence pátrání. Ani prověrka restaurací, nádraží, ani hledání u cest a silnic více než deseti policejními hlídkami však do večera nepřineslo žádné výsledky. Druhého dne proto policisté zorganizovali další pátrací akci, na níž policisté shromáždili přes třicítku lidí, kteří se starou paní opět vydali hledat,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Ve čtvrtek krátce před polednem bohužel jedna z pátracích hlídek ohlásila smutný nález. Stařenku našli utonulou v řece Úpě nedaleko Ratibořic. Podle všeho vstoupila do řeky a utopila se už ve středu odpoledne, když se zmatená snažila najít cestu a chtěla přitom přebrodit vodu. Přivolaný lékař už jen konstatoval smrt a neshledal žádné známky cizího zavinění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám