Hlavní obsah

Riskantní předjíždění stálo život tři nepřipoutané teenagery

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PÍSEK

Celkem tři mladé lidské životy si nakonec vyžádal těžký střet dvou osobních vozů, který se stal v sobotu večer u Čimelic na Písecku. Dva mladíci zemřeli na místě, třetí podlehl zraněním v nemocnici. Další tři lidé byli těžce zraněni, jeden bojuje o život.

Článek

Nehoda se stala na silnici první třídy před šestou hodinou večer směrem na Písek. 19letý řidič Opelu Astra začal na rovném úseku předjíždět Dacii Logan. "Při předjíždění se čelně střetl v protisměru jedoucím vozem Škoda Octavia,“ popsala nehodu mluvčí policie Jana Kameníková.

Na místě zemřel řidič a jeho o rok mladší spolujezdec. V nemocnici zraněním podlehl další 17letý mladík. Jejich 16letý kamarád nyní bojuje v českobudějovické nemocnici o život.

"Policisté zjistili, že řidič ani jeho spolujezdci na zadních sedadlech nebyli připoutáni bezpečnostními pásy. Při nehodě byli zraněni také 60letý řidič a jeho 58letá spolujezdkyně ze Škody Octavie,“ doplnila mluvčí policie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám