Hlavní obsah

U Vyškova se srazila dvě auta, řidička uhořela

Právo, Novinky, pno, jac

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VYŠKOV
Aktualizováno

Těžká dopravní nehoda s tragickým koncem se stala v neděli brzy ráno u Vyškova. Osobní vozy havarovaly po šesté hodině na silnici směrem na Pustiměř. Řidička jednoho auta po nehodě uhořela, další člověk byl zraněn.

Článek

Podle mluvčího jihomoravské policie Pavla Švába se neštěstí stalo krátce po šesté hodině ráno, těsně před rozedněním. Je vysoce pravděpodobné, že šlo o ženu, podrobnější údaje budou k dispozici až po pitvě.

Podle všeho řidička automobil zastavila u krajnice a chtěla vystoupit, zezadu však do ní narazilo projíždějící auto. Přesto stále není zatím jisté, co se na místě přesně stalo.

"Po příjezdu k dopravní nehodě nalezl zasahující tým u vozidla tělo osoby, která byla ve stavu neslučitelným se životem a zasahující lékař tedy mohl pouze konstatovat smrt,“ řekla mluvčí záchranné služby Barbora Zuchová.

Zraněn byl také 43letý muž, kterého zdravotníci ošetřili na místě. "Muž měl pouze povrchové zranění,“ doplnila mluvčí záchranářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám