Hlavní obsah

Kamión s kuřaty ve velké rychlosti najel do kolony před semaforem

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

U obce Bystřany na Teplicku havaroval v noci na pátek německý kamión převážející kuřata. Nestačil dobrzdit kolonu aut, která stála na semaforu před rekonstruovaným mostem, a ve velké rychlosti narazil do návěsu náklaďáku před ním. Muž přežil s těžkými zraněními.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Řidič v kabině přežil, jeho stav je ale vážný.

Článek

Ze zdemolované kabiny vyprostili zhruba padesátiletého řidiče hasiči. Muž jako zázrakem přežil, s těžkými zraněními ho záchranná služba převezla na jednotku intenzivní péče teplické nemocnice, odkud byl posléze transportován do nemocnice v Ústí nad Labem.

„Pacient utrpěl mnohačetná poranění po celém těle, přičemž nejvážnější je zranění dolní končetiny. Právě podstupuje sérii operací, jeho stav je velmi vážný,“ informoval Právo mluvčí společnosti Krajská zdravotní Jiří Vondra.

„V zrcátku jsem viděl, jak se na mě řítí. Brzdil, ale bylo už pozdě. Byla to hrozná pecka,“ řekl Právu řidič tahače s nákladem kukuřice, do nějž kamión narazil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám